Колешката на работа постојано зјапа во телефонот, па другите две колешки ѝ одржаа лекција

Со една едноставна финта брзо ја вратија во реалноста и ѝ покажаа што прави по цел ден :).

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.