Колешката многу напорно работи од дома, само заборави да го искучи микрофонот

На колегите од работа не им се веруваше што слушаат, па еден реши да го сними настанот и да го сподели со светот.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.