Колку е лесно да подариш некому насмевка?

Еден мал гест, може да му го разубави денот на човек. Правете вакви дела, ќе ви се врати 10 пати повеќе!
На ливчето пишува „Насмевни се, заслужуваш да бидеш среќен.“