Колку е позгодна девојката, толку посмешно паѓа! (Куп смешни видеа во едно)

Одлични видеа за инстант подобрување на вашето викенд расположение.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.