Колку е сериозна работата со коронавирусот ќе ви покаже овој Италијанец со споредба на некролозите во весник пред и по вирусот

Човекот споредува 2 весници од градот Бергамо, едниот е од 9 февруари, а другиот од 13 март.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!