Колку е убаво човек да има палави деца

Таткото е ставен во небрано, не смее да прави нагли потези за да не го исплаши малиот да не падне да се искрши.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.