Колку и да не сакате електични автомобили, новото Audi e-tron GT ќе ви ги освои срцата

Ќе ви дадеме само технички карактеристики, а за останатото сами ќе си видите:
✅ 476 коњи (во boost мод 530 коњи)
✅ 0-100 за 4.1 секунди
✅ Максимална брзина 245 км/ч
✅ Со едно полнење поминува 487 км
✅ 5 минути полнење = дополнителни 100 км
✅ Основна цена 104,895 евра