Колку на американските студенти им е гајле за короната? Ова видео ќе ви покаже!

Општо е познто дека голем број луѓе во светот и кај нас не веруваат во корона или пак не ја сфаќаат сериозно. Да погледнеме колку сериозно ја сфаќаат американските студенти.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.