Колку обичните луѓе знаат за новата 5G мрежа? (виц)

– Абе сине, таа новата мрежа што ја зборат на интернет 5Г, добра ли е?
– Добра е мамо, зошто?
– Оди да ми купиш 20 метри да си ги заградам кокошките.