Колку просечните Амeрикaнци НЕ ЗНААТ ништо!?

Човеков тргна да им поставува прости прашања за 5-то одделение. На пример, ако производот чини 10 долари и има 25% попуст, колку ќе платите? Или која планета е најблиску до Сонцето?