Колку тетоважи се доволно тетоважи на твоето тело?

Како и во многу други работи, луѓето знаат да претераат и со трајно украсување на своите тела, до таа мера што стануваат страшни за околината.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!