Колку треба да си ужасен родител за да направиш вакво нешто на своето бебе?

Добрите луѓе во Израел за среќа на време го забележале малечкото за да му го спасат животот од жешкиот автомобил.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!