Колку време треба да пукаш непрекинато за да го уништиш најновиот Калашников?

Калашников АК-12 е најновиот член на фамилијата Калашников, чија што главна карактеристика е издржливоста. Како и да е, секоја пушка се повеќе се загрева од пукањето, па да видиме што ќе се случи со калашот ако се пука непрекинато.