Колку жители има Бања Лука? Овој млад генијалец ќе ви каже отприлика

Не знае точно, ама блиску беше.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.