Колку знаеме за штетноста на 5G мрежите, кои наскоро ќе станат реалност? Ова видео ќе ве замисли!

5G мрежата ќе биде многу побрза, многу појака и ќе поврзе сѐ околу нас. Но дали ни треба сето тоа? Ајде да размислиме откако внимателно ќе го изгледаме следното видео. Имајте на ум дека добар дел од работите што ќе ги слушнете во видеото не се формално и медицински докажани.

Отсекогаш ве мачеле големите прашања? Верувате дека светот не е толку едноставен и дека постојат и работи кои не ги гледаме? На вистинското место сте. Посетете го каналот Мистерии и урбани легенди.