Колумбискиот велосипедист Едисон Муњоз знае како да влезе на целта со стил и да ѝ даде поинаков шмек на својата победа

2 во 1: ем победи, ем стана светски познат, благодарение на несреќно поставениот лежечки полицаец точно на целнтата линија.