Колумбиските нарко дилери наместо со бротчиња секој да ги гледа, шверцуваат 5 тони кокаин со подморница што сами си ја направиле, НО… (2 видеа)

Што сѐ нема да измислат само за да им цвета „бизнисот“. Импровизираната подморница ја изградиле за да пренесат неверојатни пет тони кокаин. Сè ќе одеше како подмачкано, ако панамските власти не им го откриеја планот. Подморницата и дрогата беа запленети, а четворица членови на екипажот беа испратени да свираат клавир во затвор.