Коментарот на неделата за настапот на Македонија на ЕУРО 2020

И за нас, нашите фудбалери се исто така светски шампиони!

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.