Комшијата херојски ѝ го спаси кученцето на комшивката од сигурна смрт

Девојката влезе во лифтот а кучето остана надвор, кога наеднаш вратата се затвори а лифтот тргна. Секоја чест за брзото размислување и нвремената реакција на херојот.