Комшијата од горниот кат на зградата дошол на гости ненајавен во недела сабајле

Недела сабајле е ден за изведување на градежни работи во домот, затоа што тогаш сите спијат и можете да си работите на раат :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!