Комшијата од скопската населба Аеродром ќе ви покаже како се празнува Велигден во карантин!

За многу години нека е празникот Македонци!

Автор на видеото е Светлана Димитрова

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.