Комшијата за малку ќе ја дочекаше Нова Година во болница

За среќа има добри и брзи комшии, па местењето на сијаличките на куќата не се претвори во трагедија.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.