Комшиската кавга во Мароко се претвори во брутална тепачка со ножеви и мачети

10 луѓе беа уапсени поради овој инцидент во мароканскиот град Фез.

Видеото може да ве вознемири!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!