Комшијата чекаше да дојде вистинскиот момент за да ги изненади девојките среде ноќ

Кога зградата ти е во близина на некој ноќен клуб, мора да применуваш вакви заштитни мерки.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.