Комшијата дојде да ѝ се жали на комшивката и да ја замоли да не пее опери во 1 часот по полноќ

Вистината е малку поинаква :). Ниту комшивката е оперска пејачка, а ниту тоа што комшијата го слушал ноќта било пеење.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.