Комшиска кавга во цивилизираниот западен свет, поточно во градот Хертогенбос, Холндија

И после некој ќе рече дивиот Балкан, балканска култура, буре барут… Та не сме саде ние, та не сме саде тука… Целиот свет е отиден :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!