Конечно дојде време да се изгланцаат и мониторот и телевизорот

Најлесен начин е тоа да го направиш со цревото директно во дневната соба. Талент на денот!

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.