Конечно еден добар пример од Куманово како треба сите да чекаме ред пред банка

Автор: Анонимен

Иако вчера владеел „хаос“ очигледно за денес, свесноста проработила…

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.