Конечно дојде време шизикот да си ја покаже новата кола низ маалото

Ова е 5 минути слава во буквална смисла на зборот.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!