Конечно и еден штипјнец купи Ферари

Го купил на старо, ама што има врска. Важно по штипските улици вози црвен автомобил со коњ.

Автор: Анонимен

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете и своја смешна слика или видео и учествувајте во Награданта игра.