Конечно некој измисли паметен антиковид уред за сапун во јавен тоалет

Проблемот со направите за сапун и друго средство за дезинфекција е што сите луѓе ги фаќаат. Еве го решението, но генијалецот требало прво да го тестира својот уред.

Научно е докажано дека смеењето го продолжува животот. На каналот Смешни видеа секојдневно се објавуваат по повеќе вакви „продолжувачи на животот“. Токму затоа и постои Мотика, да ве насмее и да ви го разубави секој ден од животот.