Конкурс за нов Џеки Чен: Азиските тепачки имаат поинаков шмек од другите

Вакви потези не се гледаат секој ден.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!