Корисен совет: Внимавај на раката кога влегуваш пијан во комбе

За утре да не се чудиш зошто не можеш да ги мрдаш прстите, а на ништо не се сеќаваш.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!