Корона паника и сѐ е можно! Како успеаја да направат сообраќајка во време на полициски час?!

Автор: Давор Настевски

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.