Коронавирус заштита во градските автобуси во Украина: Патникот мора да оди на работа, но кондуктерот не го пушта затоа што во автобусот има 10 патници

Не е виновен ни кондуктерот, така му наредиле, да пушта максимум по 10 патници, но и патникот си има свои проблеми.