Коронавирусот е исфрлен од автобусот

Еден од патниците ѝ даде забелешка на жената затоа што не носи маска, а нејзината реакција беше екстремно вознемирувачка за денешно време.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!