Коронавирусот го инфицираше дури и Инстaгрaм?!

Епидемијата на коронавирусот ги помина границите на нормаалното. Бројот на болни е во илјадници, a веќе има и стотици мртви. Хаштагот #coronavirus е многу актуелен и еден од најпопуларните во моментот, па „паметните“ инстаграмџии веднаш се сетија како да го искористат тоа, во надеж дека така ќе дојдат до нови следбеници. Не пријатели, нема ништо секси во носењето заштитна маска! Работата е премногу сериозна за да ви упали финтата.