Коронавирусот го измислил маж (виц)

Фактите го докажуваат тоа:
– Жените повеќе не сакаат да патуваат во странство.
– Не сакаат да купуваат ништо, затоа што сѐ било направено во Кина.
– Не одат на кафиња и на шопинг во трговски центри со пријателките, затоа што се плашат од зараза.
– По цел ден и по цела ноќ се со затворена уста.