Коронавирусот и полицијата се против љубовта на Сузана и „фраеров“, но тој вели дека се посилни од сѐ

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.