Ковчег во лифт?! Нездрава, хорор скриена камера, која ги помина сите граници!

Предупредување: Видеото може да ве вознемири!

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!