Крадците на мотор не се добредојдени во ова маало

Ај што не украдоа ништо, туку како сега да си го земат моторот?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!