Крадците одлучија да го ограбат погрешниот човек

Човекот си беше подготвен за најлошото и одлучи да се соочи со ситуацијата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!