Крадците за време на карантин останаа без работа, сите луѓе си седат дома, па почнаа да прават глупи акции

Овој французин на пример како да си влегол во самопослуга. Си го скршил излогот и си ја полни вреќата. Но, во целата корона паника, има и многу присебни луѓе, кои знаат како да реагираат во ваква ситуација.