Крадец собрал сѐ што можел од облека и кога го фатиле како паметен избор му изгледал прозорецот

Облеката или животот?

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!