Крадецот го почувствува од прва рака законот за оружје во САД

Законот дефинитивно им овозможува подобри услови за преговори…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!