Крадецот мораше да ја врати украденета стока, а потоа сам си најде и излез

Кога виде дека нема да му ја отворат вратата по кражбата, се снајде.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!