Крадецот на пари од цркви во Охрид снимен на камера

Според испраќачот на видеото, човеков е од с. Ливада, повеќе пати бил пријавуван во полиција, но тие не реагирале. Исто така испраќачот тврди дека крадецот со пленот веднаш оди во казино во Струга.

 

Смеењето е најслатко кога е на своја сметка. Дознајте какви несекојдневни работи се случуваат во секојдневниот живот на Македонците на каналот Македонски несекојдневни ситуации. Испратете своја смешна слика или видео овде.