Крадецот на пратката ја вкуси кармата по брза постапка

А кармата да ти била многу лута…

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!