Крадецот реши да ограби автомобил, но испадна дека сопственикот на автомобилот бил полицаец и бил во близина

Крадецот многу брзо зажали за оваа своја одлука, но се усреќи неговиот матичен стоматолог :).

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!