Крадецот на телефони ја вкуси горчината на уличната правда

Благодарение на врескањето на сопственичката на телефонот, добрите луѓе успеале да го фатат крадецот, па сега се чека уште да дојде полицијата.

Доколку сакате добра акција или пак забегани и жестоки случки само за најхрабрите читатели, тогаш посетете го каналот Жестоко. Предупредување: Содржините може да ве вознемират!